For Now bestaat uit


FerreF: vocalen, gitaren en keyboards


McJorna: blaasinstrumenten, vocalen en keyboards


Discografie


Energetik (2015)

Forever (2013)

Get to biznizz (2011)

Sex u up (2011)

For now (2010)

Vonk en Zool (2008)


 


Zanger gitarist FerreF en rietblazer McJorna vormen samen de 2-mans band For Now. Samen maakten zij onderdeel uit van de experimentele crossover band ‘Stainless’, theater productiegroep ‘Mooie benen’ en hebben zij als straatmuzikant opgetreden met improvisaties op klarinet en gitaar.


Met de oprichting van For Now in 2010 zijn zij een nieuwe weg ingeslagen. Sindsdien maken zij elektronische en akoestische nonpop.